Meest-gestelde-vragen

Verklaringen 

Een verklaring wordt meestal afgegeven bij de jaarrekening. Welke van de onderstaande verklaringen passend is voor uw bedrijf hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan de wet, het type en de grootte van de organisatie, of de mate van zekerheid die u wenst over de gepresenteerde gegevens.

Lees verder

Advisering

Op de volgende gebieden kunnen wij u adviseren:
> Financieel
> Management
> Organisatie
> Salaris / HRM
> Juridisch

Lees verder

Fiscale aangifte

Er bestaat in Nederland zeer veel wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is. Daarnaast weten onze accountants en belastingprofessionals precies van welke aftrekposten u gebruik kunt maken en kunnen we voorkomen dat de Belastingdienst navorderings- en naheffingsaanslagen, rentes en boetes oplegt.

lees verder

Fiscaal advies

Fiscale adviezen zijn vaak zeer persoonlijk. Het geven van deze adviezen is dan ook dynamisch werk. Onze fiscale experts zullen u persoonlijk bijstaan in deze complexe materie. We kunnen u in heldere taal uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor u en/of uw organisatie.

lees verder

Administratie

Administratieve dienstverlening is maatwerk en wordt afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke wensen. Spaargaren Accountants bepaalt samen met u welk gedeelte van de administratie u zelf verwerkt en welk gedeelte u door ons laat inboeken. Uiteindelijk streven wij naar betrouwbare informatie uit een goed opgezette administratie.

lees verder

© 2020 Spaargarenaccountants