Welkom bij Spaargaren Accountants

Voor advies op het gebied van administratie, belastingen en wettelijke verklaringen bent u bij Spaargaren Accountants aan het juiste adres.

Spaargaren Accountants is een ambitieus kantoor en volop in ontwikkeling. Met onze persoonlijke aanpak bedienen wij zowel grote als kleine ondernemingen. Ons kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. Graag bespreken wij met u hoe we het best mogelijke resultaat kunnen behalen.

Nieuws

Subsidieregeling praktijkleren
28 juli 2017

Werden er het afgelopen schooljaar stagiairs begeleid binnen uw onderneming? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een subsidie in het kader van de Subsidieregeling praktijkleren. Met deze subsidieregeling kunt u maximaal € 2.700 ontvangen per gerealiseerde praktijkleer- of werkleerplaats per studiejaar. Of u daarvoor in aanmerking komt en hoe u de subsidie kunt aanvragen, leest u hier.

Rijksbegroting 2017 | Online magazine
11 mei 2017

Het nieuwe parlementaire jaar ging op dinsdag 20 september van start. Speciaal voor u, heeft Spaargaren Accountants de digitale uitgave Rijksbegroting 2017 ontwikkeld. Doe uw voordeel met de aangeboden informatie. U kunt desgewenst deze uitgave delen met uw relaties via verschillende social media-kanalen.
Klikt u hier om het magazine te bekijken.

Actie balansschulden btw bijna ten einde
23 januari 2017

De belastingdienst laat via zijn site weten dat per 1 maart 2017 wordt gestopt met de “Actie balansschulden omzetbelasting”. Daarnaast maakt zij ondernemers er op attent dat suppletieaangifte moet worden gedaan als er in 2016 te veel of te weinig btw is aangegeven.

Diensten

Verklaringen

Advisering

Fiscale aangifte

Administratie

Fiscaal advies

Financiële planning

Contact

Van Leijenberghlaan 199
1082 GG Amsterdam
Nederland
info@spaargarenaccountants.nl 
020-6447541

Stel een vraag

Versturen

© 2018 Spaargarenaccountants