Spaargaren Accountants is op zoek naar een:

Salarisadministrateur

Bedrijfsprofiel:
Spaargaren Accountants is een ambitieus kantoor en volop in ontwikkeling. Met onze persoonlijke aanpak bedienen wij zowel grote als kleine ondernemingen. Ons kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. Bekwaam, betrokken en betrouwbaar zijn onze kernbegrippen. Spaargaren Accountants is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en daartoe behoren dan ook veel groeiende ondernemingen en familiebedrijven.

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar een accurate en zelfstandige salarisadministrateur met verantwoordelijkheidsgevoel om een vertrekkende collega te vervangen. Je hebt een collega salarisadministrateur. Binnen deze functie werk je zelfstandig als salarisadministrateur en zal je veel contact hebben met onze klanten. Je werkt nauw samen met de relatiebeheerders en ondersteunt hen bij hun werkzaamheden. Daarnaast is er ruimte in de functie om je te trainen in het boeken van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen.

Jouw profiel:
Je beschikt over een MBO / HBO – werk en denkniveau, aangevuld met PDL en mogelijk enkele VPS modules. Bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van (online) salarisadministraties zoals Nmbrs. Kennis van boekhouden is een pre (eventueel PDB). Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

Ons aanbod:
Wij bieden jou een zelfstandige functie met een breed aandachtsgebied. Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor je vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling met de groei van ons kantoor en een goede werksfeer met een gezonde balans. Wij bieden jou een zelfstandige functie met een breed aandachtsgebied. Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor je vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling met de groei van ons kantoor en een goede werksfeer met een gezonde balans. 

Interesse?
Voor meer informatie over de functie en ons kantoor kun je contact opnemen met
Walter den Bieman / Rob Sneeboer 020 – 644 75 41
Of mail je sollicitatie en cv naar info@spaargarenaccountants.nl

© 2018 Spaargarenaccountants