Spaargaren Accountants is op zoek naar een:

Ervaren Assistent Accountant Samenstelpraktijk

(voor 40 uur per week)

Bedrijfsprofiel:
Spaargaren Accountants is een ambitieus kantoor en volop in ontwikkeling. Met onze persoonlijke aanpak bedienen wij zowel grote als kleine ondernemingen. Ons kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. Bekwaam, betrokken en betrouwbaar zijn onze kernbegrippen. Spaargaren Accountants is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en daartoe behoren dan ook veel groeiende ondernemingen en familiebedrijven.

Functieomschrijving:
Als ervaren assistent accountant stel je jaarrekening op en leg je je bevindingen vast op basis van toepasselijke richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Je onderhoudt contact met de klant en bent mede verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden. Voor beginnende assistenten ben je een vraagbaak en je begeleidt hen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Je bent in staat om adviesmogelijkheden te signaleren en bereidt adviezen in overleg met de verantwoordelijke accountant, al zoveel mogelijk voor.

Je bent alert en signaleert mogelijke dilemma’s bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je bent daarbij in staat om oplossingen te bedenken en proactief mee te denken met de klant en collega’s

Jouw profiel:
Je beschikt over een (nagenoeg) afgeronde opleiding op HBO accountancy niveau. Tevens beschik je over een aantal jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt goede contactuele eigenschappen en advies vaardigheden. Je bent dienstverlenend en servicegericht ingesteld. Je vindt het leuk om bij bestaande en nieuwe cliënten onze dienstverlening uit te breiden en nieuwe opdrachten te acquireren. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ons aanbod:
Wij bieden jou een zelfstandige functie met een breed aandachtsgebied. Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor je vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling met de groei van ons kantoor en een goede werksfeer met een gezonde balans.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie en ons kantoor kun je contact opnemen met
Walter den Bieman / Rob Sneeboer 020 – 644 75 41
Of mail je sollicitatie en cv naar info@spaargarenaccountants.nl

© 2018 Spaargarenaccountants